Opprette en spleis
Kan man bruke Spleis til streaming?
Oppdatert over en uke siden

Spleis har støtte for Streamlabs og StreamElements som gjør det mulig å vise innbetalinger på streamen din. Streamlabs støtter Twitch, YouTube Live, Mixer og Facebook Gaming. StreamElements støtter Twitch, YouTube Live, Facebook Live og Mixer.
For å sette opp koblingen mot StreamElements eller Streamlabs går du til delingspanelet via spleisens kontrollpanel.

StreamElements

StreamElements har en discord hvor man kan spørre om hjelp, og de har også en YouTube-kanal med mange gode instruksjonsvideoer.
Blant annet kan vi anbefale denne:

Streamlabs

Streamlabs har også en discord hvor mange står klare til å hjelpe deg dersom du står fast. De har også en mobilapp til på Google Play og App Store som kan gjøre det litt enklere for mange å komme i gang.
På deres YouTube-kanal har de en stor mengde instruksjonsvideoer for å hjelpe deg med å komme i gang med streaming.
Blant annet er dette en god introduksjon (Du kan se bort fra Paypal, fordi du bruker jo Spleis! ❤️)

Spleis streamer

Vi bruker selvfølgelig våre egne verktøy når vi vil ha det gøy med å samle inn penger til en god sak. I november 2019 spilte vi dataspill til inntekt for Sykehusklovnene. Slik så det ut: