Brukerkonto og innstillinger
Hvordan registrerer man en bedrift eller organisasjon på Spleis?
Hvordan registrerer man en bedrift eller organisasjon på Spleis?
Oppdatert over en uke siden

For å utbetale penger som blir samlet inn til din organisasjon, trenger vi litt informasjon om organisasjonen. Start med å søke opp organisasjonen her for å få den registrert.

Når du finner organisasjon din i listen, vil det komme opp hvem som kan registrere den. Står ikke navnet ditt på listen, kan du kopiere linken eller fylle ut skjema på siden, for å sende det videre til riktig person.

Personen som registrerer vil deretter få mulighet til å legge til konto for utbetaling, samt godkjenne spleiser og legge til flere kontaktpersoner ved behov.