Hvordan kan jeg vise bidraget mitt på spleisens sponsorer?
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har bidratt med 5000 kroner eller mer til en spleis, har du muligheten til å vises på innsamlingens sponsorliste. Her vil bidraget ditt, sammen med et navn og bilde du velger, bli fremhevet. Bedrifter kan f.eks velge å vise bedriftens navn og logo sammen med bidragsbeløpet.

For å gjøre dette, kan du gå inn på e-posten du mottok som kvittering for bidraget ditt, og klikker på "Legg til navn og bilde". Når navn og bilde er på plass, trykker du på "Lagre" og deretter "Vis innbetalingen min med beløp, navn og bilde f.eks bedriftslogo"