Brukerkonto og innstillinger
Hvordan kan jeg legge til eller endre kontonummeret mitt på Spleis?
Hvordan kan jeg legge til eller endre kontonummeret mitt på Spleis?
Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt legge til eller endre kontonummeret ditt når du er innlogget på brukeren din. Dette gjør du ved å gå til "Min side" og klikke på "Rediger". Her vil du finne feltet for kontoinformasjon, hvor du kan gjøre de nødvendige endringene.

Vær oppmerksom på at du kun kan legge til en konto du selv eier.