Hva er dugnad på Spleis?
Oppdatert over en uke siden

Dugnad på Spleis er en lønnsom, praktisk og enkel måte å samle inn penger på for et lag, klubb, forening, skoleklasse, russegruppe o.l.

Dere tjener penger ved å selge produkter eller digitale skrapelodd til venner og kjente. Spleis tar seg av alt av betaling og sender varene rett hjem til kjøperne med Helthjem. Pengene dere tjener på salget går direkte inn på organisasjonens konto.

Dugnad på Spleis erstatter tradisjonelt dugnadsarbeid som f.eks. dør-til-dør loddsalg eller dorullsalg og gjør at lagene kan bruke mindre tid på administrasjon, og mer på tid på idrett o.l.