Jeg har startet en dugnad - hva nå?
Oppdatert over en uke siden

Så bra! Nå er det viktigste du kan gjøre å dele med venner og kjente! Det første du burde gjøre er å dele spleisen med ditt eget nettverk:

• Sosiale medier: Del på din Facebook vegg, Instagram etc. Du kan også dele i grupper på Facebook. Kanskje har dere en egen Facebook-gruppe til klubben, laget eller foreningen?

• Private kanaler: Send lenken til spleisen direkte via messenger, SMS og e-post. Har dere kanskje en familie-gruppe på Whatsapp?

• Del fysisk i nabolaget, klubbhuset, den lokale butikken, på kontoret eller et annet naturlig samlingspunkt i nærområdet.

• Vær kreativ, det er mange muligheter!