Dugnad på Spleis
Hvordan inviterer man deltakere til dugnaden?
Oppdatert over en uke siden

Når man har opprettet dugnaden og trykket på "start" vil man få mulighet til å invitere deltakere. Det gjør man enkelt ved å kopiere tekst og lenke, og dele den der du kommuniserer med gruppen.

Dette kan gjøres via kontrollpanelet som dugnadsansvarlig har tilgang til: klikk på "deltakere" i kontrollpanelet.

Når deltakerne mottar lenken, får de informasjon om at du har opprettet en dugnad og at de kan starte sin egen side knyttet til gruppens dugnadsspleis.

Det er også mulig å laste opp medlemsliste fra Spond, slik:

På mobil

1. Gå inn på grupper og trykk på laget ditt

2. Trykk på medlemmer

3. Trykk på excel-ikonet øverst i høyre hjørne

4. Velg eksporter medlemsliste til Excel

På pc