Hvis du ikke har publisert innsamlingen enda
For å endre innsamlingen kan du trykke på knappen der det står endre som finnes på innsamlingssiden når du er logget inn med kontoen som laget innsamlingen.

Hvis du har publisert innsamlingen
Etter publisering kan du endre innsamlingen selv, men det er noen felter som vil være låst.

Vær obs på at om du endrer formålet til innsamlingen, så vil vi refundere pengene som har kommet inn fra giverne dine.

Årsaken til at du ikke kan redigere formålet til innsamlingen etter at den er publisert, er fordi vi anser teksten i spleisen som en "kontrakt" mellom giver og innsamler på hva pengene skal gå til. Å gjøre forbedringer på teksten, uten å endre formålet, er dermed innafor.