Du kan enkelt slette informasjon om deg fra Spleis ved å slette brukeren din på "min side".

Etter brukeren din er slettet, vil all informasjon om deg bli borte fra spleis.no. Du vil heller ikke kunne logge deg inn på Spleis lengre, og da heller ikke kunne administrere innsamlinger du har laget.

Dersom du har lyst til å slette informasjon om deg på betalinger eller meldinger du har gjort på Spleis, men ikke har en bruker, må du først opprette en bruker med samme e-postadresse du brukte da du betalte eller sendte melding.

Om du har en pågående innsamling, eller har fått utbetalt en innsamling det siste året, kan ikke brukeren slettes før 1 år etter utbetalingen.

Hva blir slettet:

  • Navn og hilsener du har skrevet på giverlisten til innsamlinger.
  • Navnet ditt på innsamlinger du har laget.
  • Navnet ditt på innsamler sin liste over alle som har støttet innsamlingen.
  • Navnet ditt på meldinger sendt til innsamler eller givere.
  • Kontonummeret ditt.

Hva blir ikke slettet:

  • Meldinger du har sendt til givere eller innsamlere
  • Betalinger du har gjort.

Regler knyttet regnskap og hvitvasking:
På grunn av regler knyttet til regnskap og hvitvasking må vi i Spleis beholde informasjon om deg inntil 6 år etter du sletter brukeren din. Denne informasjonen vil kun være tilgjengelig for ansatte i Spleis, og vil kun fremlegges til andre myndigheter i de tilfellene vi er lovpålagt å gi fra oss dataen.

Fant du svaret?