Hvordan kan jeg betale min resturants overskudd inn til TV-aksjonen?
Søk opp spleisen i søkefeltet på spleis.no, og trykk "Støtt spleisen". Du kan velge mellom å betale inn på faktura, med kort eller Vipps.

Hvor lang tid tar det før det innbetalte beløpet vises på innsamlingen?
Hvis du betaler med Vipps eller kort så vises beløpet umiddelbart. Dersom du betaler med faktura så vil beløpet på innsamlingen oppdateres når vi har registrert at pengene har kommet inn.

Når og hvor kommer fakturaen?
Fakturaen kommer til den e-postadressen du har oppgitt ved innbetaling. Etter at du har bedt om faktura så tar det gjerne noen minutter før du har den i innboksen din. Hvis du ber om faktura på kveldstid så kan det ta noe lengre tid.