Spleis har støtte for Streamlabs og StreamElements som gjør det mulig å vise innbetalinger på streamen din. Streamlabs støtter Twitch, YouTube Live, Mixer og Facebook Gaming. StreamElements støtter Twitch, YouTube Live, Facebook Live og Mixer.
For å sette opp koblingen mot StreamElements eller Streamlabs går du til delingspanelet i kontrollpanelet for spleisen din.

Disse verktøyene er ganske avanserte, og selv om Streamlabs har en mobilapplikasjon må du beregne å bruke en del tid på å sette det opp.

Heldigvis er det hjelp å få på nettet.

StreamElements

StreamElements har en discord hvor man kan spørre om hjelp, og de har en YouTube-kanal med mange gode instruksjonsvideoer.
Blant annet kan vi anbefale denne:

Streamlabs

Streamlabs har også en discord hvor mange står klare til å hjelpe deg dersom du står fast. De har også en mobilapp til på Google Play og App Store som kan gjøre det litt enklere for mange å komme i gang.
På deres YouTube-kanal så har de en stor mengde instruksjonsvideoer for å hjelpe deg med å komme i gang med streaming.
Blant annet er dette en god introduksjon (Du kan se bort fra Paypal, fordi du bruker jo Spleis! ❤️)

Spleis streamer

Vi bruker selvfølgelig våre egne verktøy når vi vil ha det gøy å samle inn penger til en god sak. I november 2019 så spilte vi dataspill til inntekt for Sykehusklovnene. Sånn så det ut:

Lykke til!