Streaming
Vis innbetalinger til spleisen din på Facebook, YouTube og Twitch!
Juul avatar
Skrevet av Juul
Oppdatert for over en uke siden

Spleis har støtte for Streamlabs og StreamElements som gjør det mulig å vise innbetalinger på streamen din. Streamlabs støtter Twitch, YouTube Live, Mixer og Facebook Gaming. StreamElements støtter Twitch, YouTube Live, Facebook Live og Mixer.
For å sette opp koblingen mot StreamElements eller Streamlabs går du til delingspanelet i kontrollpanelet for spleisen din.

Disse verktøyene er ganske avanserte, og selv om Streamlabs har en mobilapplikasjon må du beregne å bruke en del tid på å sette det opp.

Heldigvis er det hjelp å få på nettet.

StreamElements

StreamElements har en discord hvor man kan spørre om hjelp, og de har en YouTube-kanal med mange gode instruksjonsvideoer.
Blant annet kan vi anbefale denne:

Streamlabs

Streamlabs har også en discord hvor mange står klare til å hjelpe deg dersom du står fast. De har også en mobilapp til på Google Play og App Store som kan gjøre det litt enklere for mange å komme i gang.
På deres YouTube-kanal så har de en stor mengde instruksjonsvideoer for å hjelpe deg med å komme i gang med streaming.
Blant annet er dette en god introduksjon (Du kan se bort fra Paypal, fordi du bruker jo Spleis! ❤️)

Spleis streamer

Vi bruker selvfølgelig våre egne verktøy når vi vil ha det gøy å samle inn penger til en god sak. I november 2019 så spilte vi dataspill til inntekt for Sykehusklovnene. Sånn så det ut:

Lykke til!

Svarte dette på spørsmålet?