Alle samlinger
For innsamlere
Utbetalinger
Koster det noe å bruke Spleis for innsamlere?
Koster det noe å bruke Spleis for innsamlere?
Vårt mål er å få innsamlinger til å lykkes. Derfor tar vi også bare betalt dersom innsamlingen lykkes. No cure, no pay.
Juul avatar
Skrevet av Juul
Oppdatert for over en uke siden

Du finner pris og priseksempler på spleis.no/pris.

Gratis for private inntil 5000 kroner

For at det skal være lett å teste ut Spleis, så er det helt gratis å samle inn til privatpersoner på innsamlinger opp til 5000 kroner.

  • På beløpet som samles inn over 5000 kroner koster det 4,5 % av innsamlet beløp å bruke Spleis, pluss et transaksjonsgebyr på 2 %

  • For innsamlinger til organisasjoner og bedrifter koster det 4,5 % av innsamlet beløpet å bruke Spleis. I tillegg kommer et transaksjonsgebyr på 2 %.

Transaksjonsgebyret dekker kostnadene vi har hver gang noen gjør en betaling, for eksempel med Vipps eller kort, og håndtering av alle innbetalingene til en spleis.

Store innsamlinger

For store innsamlinger gjelder vanlig pris opp til 1,1 millioner kroner. På den summen som kommer inn over 1,1 millioner belastes kun transaksjonsgebyret på 2 %.

Kostnaden trekkes fra innsamlingen før utbetaling

Kostnaden ved å bruke Spleis trekkes fra det innsamlede beløpet før det betales ut til mottaker av innsamlingen. Hos sammenlignbare aktører så belastes giverne med et gebyr når de gir, slik at den totale kostnaden blir skjult for innsamler. Det gjør ikke vi. Spleis belaster aldri giverne med gebyr på toppen av det de gir - vi synes i grunn at det skal være gratis å gi.

Alle prisene oppgitt er inkludert merverdiavgift.

Svarte dette på spørsmålet?