Alle samlinger
For innsamlere
Spleis, forklart på 1-2-3
Spleis, forklart på 1-2-3
Trenger du eller noen du kjenner penger til et prosjekt? Med Spleis kan du enkelt samle inn penger for å få noe stort til å skje.
Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert for over en uke siden

Hva er Spleis?

Spleis er folkefinansiering på norsk fra SpareBank 1. Folkefinansiering er det norske ordet for ”crowdfunding”, som vil si når enkeltpersoner som deg og meg går sammen om å støtte et prosjekt. Spleis foregår digitalt, noe som gjør innsamlingen morsommere - i tillegg til at det er enklere å gi 💰😄

Hvordan fungerer det?

Å starte en spleis er veldig enkelt. Først forteller du hva du trenger penger til, og hvorfor. Så bestemmer du hvor mye penger du ønsker å samle inn.

Da gjenstår det bare å dele innsamlingen i sosiale medier, slik at de som heier på deg kan gi penger og følge med på hvordan det går.

Hvem kan spleise?

Hvem som helst kan starte en spleis! Enten du er fra en organisasjon, et lag, en forening eller en privatperson. Kanskje er dere et nabolag som ønsker å spleise på ny lekeplass, en familie som trenger ny bil eller en liten bedrift som trenger litt startkapital?

Hva kan man spleise på?

Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan spleise på. Andre har spleiset på kunstgressbane, hundepark, fotballag, flytende badstu og mye mye mer.

Opprett din første spleis her.

Lykke til 🚀

Svarte dette på spørsmålet?