Alle samlinger
Generelle spørsmål
Hvordan fungerer Spleis?
Hvordan fungerer Spleis?
Oppdatert over en uke siden

Å starte en innsamling på Spleis er lekende lett! Hele prosessen kan deles opp i tre hovedtrinn:

  1. Opprettelse: Begynn med å formulere hva du vil samle inn penger til, og hvorfor. Dette innebærer å skrive en engasjerende beskrivelse, angi et realistisk målbeløp, og eventuelt legge til bilder eller videoer for å gi en mer visuell fremstilling av formålet med innsamlingen. Det er viktig at folk forstår hvorfor det er essensielt å støtte akkurat ditt prosjekt.

  2. Deling: Når spleisen er opprettet, er neste steg å dele den. Del spleisen med venner, familie og andre støttespillere via sosiale medier, e-post, SMS, eller andre kanaler du foretrekker. Jo mer du deler, jo mer sannsynlig er det at du når målbeløpet. Folk kan bidra med penger og følge med på fremgangen, og de kan også hjelpe deg med å spre ordet videre.

  3. Utbetaling: Når spleisen er over, vil det innsamlede beløpet bli utbetalt til mottaker.

Underveis i prosessen, kan du kommunisere med giverne og oppdatere dem om fremgangen. Gjennomgående åpenhet og kommunikasjon kan bidra til å bygge tillit og engasjement rundt prosjektet ditt.

Trenger du hjelp underveis, er det bare å ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg å lykkes med innsamlingen din! 🤩 🚀

Svarte dette på spørsmålet?