Hvordan deler jeg spleisen min?
Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt dele innsamlingen ved å trykke på "Del" og velge ønsket kanal fra delingspanelet du finner på spleisen. Alternativt kan du kopiere linken til innsamlingen din og lime den inn i kanaler som Facebook, SMS eller e-post.

Det vi ofte ser fungerer best, er å dele med sitt eget nettverk og oppmuntre dem til å dele insamlingen videre. Når du får ditt eget nettverk til å dele med sitt nettverk igjen, kan du nå ut til et stort antall mennesker!

Du kan også vurdere å dele innsamlingen din i relevante grupper, foreninger, klubber eller andre samlinger av mennesker som har en felles interesse for formålet i spleisen.

Lykke til med innsamlingen din 🚀