Gå til hovedinnhold
Jeg har laget en digital bøsse, hva nå? Hvordan samler jeg inn penger?
Oppdatert over en uke siden

Nå er det viktigste du kan gjøre å dele med venner og bekjente! Det første du burde gjøre er å dele spleisen med ditt eget nettverk:

• Sosiale medier: Del på din Facebook-vegg, Instagram etc. Du kan også dele i grupper på Facebook. Kanskje har dere en egen Facebook-gruppe til håndballaget, velforeningen, borettslaget eller vennegjengen?

• Private kanaler: Messenger, SMS, e-post, og ikke undervurdere kraften av å prate direkte med folk!

• Del bøssa fysisk i nabolaget, klubbhuset, den lokale butikken, på kontoret eller et annet naturlig samlingspunkt i nærområdet (last ned en QR-kode eller print ut og heng opp en plakat eller legg i postkasser)

• Vær kreativ, det er mange muligheter! Kanskje du kan farge håret om du samler inn et valgfritt beløp? Hva med å arrangere bollesalg? Eller løp runder til inntekt for Redd Barna! Her er det (nesten) bare fantasien som setter grenser!