Brukerkonto og innstillinger
Hvordan sletter jeg brukeren min på Spleis?
Oppdatert over en uke siden

Du kan slette brukeren din ved å logge inn og gå til "Min side". Når du sletter brukerkontoen din, vil all informasjon knyttet til deg forsvinne fra spleis.no, og du vil ikke lenger kunne logge inn eller administrere innsamlingene dine.

Vær oppmerksom på at dersom du har en pågående innsamling eller har mottatt en utbetaling det siste året, kan ikke brukeren din slettes før ett år etter utbetalingen.

Når du sletter brukeren din, vil følgende bli fjernet:

• Navn og hilsener du har skrevet på giverlisten til innsamlinger.

• Navnet ditt på innsamlinger du har laget.

• Navnet ditt på innsamlerens liste over alle som har støttet innsamlingen.

• Navnet ditt på meldinger sendt til innsamler eller givere.

• Kontonummeret ditt.

Noen ting blir ikke slettet:

• Meldinger du har sendt til givere eller innsamlere.

• Betalinger du har gjort.

Merk:

Av hennsyn til regnskap og hvitvasking vil Spleis beholde informasjon om deg inntil 6 år etter at du sletter brukeren din. Denne informasjonen vil kun være tilgjengelig for oss internt og vil kun bli delt i de tilfellene vi er lovpålagt å gi fra oss dataen.