Administrere en spleis
Hvor finner jeg spleisens kontrollpanel?
Oppdatert over en uke siden

Gå til "Min side" når du er innlogget på brukeren din og trykk deg inn på spleisen det gjelder for å komme til kontrollpanelet.

Dersom du er innlogget og allerede er inne på selve spleisen, vil du se et valg for "Kontrollpanel" oppe i venstre hjørne.

På kontrollpanelet kan du redigere spleisen og dens innstillinger, se meldinger, innbetalinger og statistikk. Du kan også dele, avslutte eller slette spleisen.