Gå til hovedinnhold
Hvordan redigerer jeg min digitale bøsse?
Oppdatert over en uke siden

Klikk på lenken du mottok på SMS eller e-post da du registrerte deg som bøssebærer. Videre velger du «Min digitale bøsse» for å komme til din digitale bøsse på Spleis. Nederst på din digitale bøsse kan du velge «Rediger din digitale bøsse» og blir da bedt om å lage en bruker på spleis ved å lage et passord. Brukernavnet ditt blir da e-postadressen du oppga ved registrering som bøssebærer.

Jeg har ikke en bruker på Spleis:

Klikk på lenken du mottok på SMS eller e-post da du registrerte deg som bøssebærer. Videre velger du «Min digitale bøsse» for å komme til din digitale bøsse på Spleis. Nederst på din digitale bøsse kan du velge «Rediger din digitale bøsse» og logger deg inn på din bruker på Spleis med e-post, Facebook eller Google.

Jeg har en bruker på Spleis:

Gå til spleis.no og logg inn med din bruker. Velg «Min side» eller «Mine spleiser» i menyen øverst til høyre på siden og velg din digitale bøsse for å komme til kontrollpanelet. Trykk så på «Rediger» og det feltet du ønsker å endre på. Feltene til mottaker, avslutningsdato og formål er låst og kan ikke endres på.